O nama

Zemljopisna regija Dalmacije u Hrvatskoj atraktivno je tržište nekretnina. Ugodna mediteranska klima, kristalno čisto more, netaknuti obalni krajolici, kao i pristupačne cijene nekretnina karakteristike su koje čine ovu regiju atraktivnom. Konstantne stope rasta i kontinuirani procvat u građevinarstvu pokazatelji su koliki je potencijal gradnje nekretnina, što znači da se privlači sve više kupaca iz cijele Europe.

Samim time sve je više upita za kvalitetne nekretnine, odnosno građevinska zemljišta na vrhunskoj lokaciji.

Zato smo mi iz Dalmatia Real Estate postavili cilj ponuditi Vam vile, kuće i stanove visoke kvalitete, prvoklasnog interijera i eksterijera. Osim toga, nudimo Vam prvoklasna građevinska zemljišta, u prvom redu do mora ili s prekrasnim panoramskim pogledom. Naša obiteljska tvrtka koja svoje poduzetničke korijene vuče iz Njemačke i kao specijalizirana agencija za nekretnine kojoj pripada Primošten Nekretnine d.o.o. nudi Vam profesionalnu uslugu kupnje nekretnina u Hrvatskoj. Djelujemo na lokalnoj, regionalnoj razini te smo u 20 godina djelovanja uspostavili kvalificiranu mrežu kako bismo profesionalno realizirali zahtjevne interese kupaca. Iskoristite naše stručno iskustvo, bez obzira jeste li investitor u nekretnine, tražite li nekretninu za svoju mirovinu ili kao drugo mjesto stanovanja. Dalmatia Real Estate Vam nudi veliki izbor nekretnina čiji se portfolio stalno ažurira. Nastojimo zadovoljiti individualne zahtjeve svakog kupca.

Napominjemo da neke nekretnine nisu objavljene na webu na zahtjev naručitelja. Obratite nam se jer ćemo Vam kao pouzdana tvrtka pomoći u odabiru nekretnine koja će zadovoljiti Vaše specifične zahtjeve.

U našem portfelju pronaći ćete veliki izbor:

  • Privatne kuće
  • Apartmani
  • Građevinsko zemljište
  • Komercijalne nekretnine

Pratimo vas i savjetujemo kroz proces kupnje te pružamo podršku:

  • posredovanje/pravne usluge za kupce, prodavatelje i investitore
  • rješavanje papirologije sa nadležnim vlastima lokalne samouprave
  • rješavanje formalne dokumentacije
  • usluge prijevoda
  • obrada ugovora

Na zahtjev, nudimo vam potpunu i pouzdanu podršku vašem građevinskom projektu kako bi vaš građevinski projekt bio završen od planiranja do završetka, u bliskoj suradnji s našim iskusnim partnerima. Nudimo i održavanje Vaše nekretnine. To seže od sigurnog skladištenja vaših ključeva do kontrole i održavanja vaše imovine. Naša ponuda se temelji na Vašim individualnim željama i potrebama.